ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА НА ДЕКОР И ДОМ

Тапети
wallpapers

Дизајнот на тапети денеска е профинет од кога и да било …

повеќе
Фото Тапети
photowallpapers

Фото тапетите се идеален начин за прикривање на …

повеќе
Самолепливи Фолии
samoleplivi folii

Самолепливите фолии се одлично решение доколку …

повеќе
Декоративен Камен
decorative stone

Декоративен камен од реномираната грчка фирма …

повеќе
Корнизи
ledges

Корнизите од Полскиот произведувач Видела се …

повеќе
3Д Панели
3dpanels

3Д Панелите претставуваат модерно решение …

повеќе
Стикери
stickers

Стикери претставуваат модерен додаток кој може …

повеќе
078 443 224
kontakt [at] dekoridom [dot] com
Моша Пијаде 17, Куманово
ПОН-САБ 09:00 - 20:00

Најнови производи:

sinfonija-wallpaper
novamur-wallpapers