Фото тапети

Фото тапетите се идеален начин за прикривање на некое ќоше, да создадете визуелно поголем простор, да го “отворите” погледот кон некоја туристичка дестинација и многубројни други комбинации. Кај нас можете да најдете голем избор на фототапети од познатиот Германски произведувач Комар, ги има во четири димензии:
368 x 254 см
254 x 184 см
368 x 127 см
184 x 127 см.

Kaталoг